/ Vardagsliv /

Lång dagDen här dagen har varit ganska jobbig. Mycket tjafs och en del jobb. Mitt huvud sprängs snart och jag vill bara krypa upp i soffan och sova :( Något positivt är i alla fall att jag snart slutar jobba och då får jag åka hem! Eller ja, det är väl si sådär 2 timmar kvar. Men snart så!

Jag skrev en lång text om något som jag har funderat på idag men jag tog bort det, för det blev så mycket. Jag kan väl sammanfatta det med att jag stenhårt tror på att allt händer av en anledning. Det är alltså ingenting som lämnas åt slumpen. Jeje, jag får väl skriva en bok ;)

Det blev faktiskt en glass utomhus på lunchen idag! :) Härligt.
Nu ska jag trycka i mig lite c-vitamindryck och skriva ett brev.

Puss puss
/ Vardagsliv /

Just nu

:( Jag sliter i min ensamhet.../ Vardagsliv /

Torsdag

Vilket härligt väder det är ute idag! Jag jobbar dessvärre till 20:15 ikväll, så det blir till att vara inne hela dagen för min del. Men jag är ledig i helgen och då hoppas jag på sol och värme för hela slanten :) Då kommer förresten mamma och hennes man och hälsar på! Vet att dom har med sig en sak till mig också! :)


Idag är det ju Valborg, men jag tror inte det blir något värst firande för min del. Stå och titta på en brasa som brinner lockar inte så mycket faktiskt. Kanske om jag hade varit pyroman?

Imorgon kväll ska jag och några vänner gå ut och äta i Karlstad och sedan gå på biopremiären av Wolverine. Ska bli kul! :)

SF Bio: Wolverine