/ Vardagsliv /

guess

http://www.minoutfit.se/cache/61/615lilrk9akgiod245rfb207pbyy57.jpgJust nu inspireras jag av dessa sensuella bilder från GUESS. Var inne i en av deras butiker under min semester och förälskade mig i ett par söta pumps. Jag kom på andra tankar när jag insåg att det faktiskt inte är väder för dem i Sverige nu. Det blir nog ett inköp av en varm kofta snart istället.
/ Vardagsliv /

sista augusti

Har sovit alldeles för länge idag egentligen. Men det var nog välbehövligt, för nu är jag utvilad till max. Har spenderat halva dagen med att ladda maskin på maskin med tvätt och att ringa diverse samtal för att ta reda på vart all min post har tagit vägen när jag varit borta.

Den här veckan har jag massor att ta tag i. Bland annat så måste jag verkligen klippa mig. Tussbusken jag fick till av allt saltvatten är inte lika rufsigt sexig längre. Och utväxten ska vi inte prata om.


/ Vardagsliv /

home sweet homeNu är jag hemma igen. Eller ja, vi kom hem i natt egentligen men jag la mig vid 4 och idag har vi varit hemma hos svärföräldrarna och ätit middag eftersom vårat kylskåp ekade tomt.
Jag har sett och gjort så mycket under semestern att jag måste sova i en vecka tror jag..

Nu ska jag ta igen alla mina favorit-bloggar jag inte läst på två veckor och läsa alla mail som trillat in under tiden jag varit borta. Kanske se ett nytt avsnitt av The Rachel Zoe Project, säsong 2?