/ Vardagsliv /

Lördag

Hej alliphopa!

Idag beställde jag solsken och värme, och eftersom jag varit så snäll på sistonde så fick jag det också ;) hehe. Det är bra, för det är ju min dag idag.
Jag fyller ju egentligen inte år förens imorgon, men det passade så mycket bättre att ha födelsedagskalaset idag, så det fick det bli!
Snart kommer gästerna så nu får jag lägga på en rem om jag ska hinna fixa klart allt i tid. Fram med skumpan och ballongerna för nu ska här firas!!! Yeah! :)

Later people!
/ Vardagsliv /

Fredag 29maj

Godmorgon! Vad gör man när man vaknar halv åtta av att man sjunger "i've got that boom boom boom..."? Jag gick upp, för det var ingen idé att ligga kvar och söla trots att jag är ledg idag..
Jag kan inte sluta tycka om den här låten (som ni kanske förstår eftersom jag drömmer texten..) just nu så jag får väl dela med mig till er som av någon anledning har missat den:)

/ Vardagsliv /

Confused

Uhh nu är jag så förvirrad så jag vet varken ut eller in. Jag har knappt fått i mig någon mat idag, för det har varit så mycket att tänka på.
Jag kan lova att jag ska sätta mig tillrätta i soffan ikväll när jag kommer hem, med den fetaste godispåsen som skådats i mannaminne, för det är jag bannimej värd!