/ Mobilbloggat /

Nollning pågår

Insparken är i full gång så jag har knappt klivit innanför ytterdörren innan det är dags att gå igen. Det är mycket som händer den här veckan och jag är helt färdig varje kväll när jag kommer hem. På lördag är det kräftskiva med hela skolan, och då kommer mitt lag att ha den bästa dansen, den bästa låten och den bästa utstyrseln så jag ska försöka att fota lite då. Om jag kommer ihåg, för som sagt det är ett smockat schema nu. Men nu måste jag gå och lägga mig om jag ska orka gå upp imorn igen..
/ Pictures /

A little box of.. verktyg.Har ni sett min nya verktygslåda? Den är inte riktigt så stor som den ser ut, och den rymmer inte riktigt så många verktyg som jag behöver - men den är ball som tusan och jag älskar den! :) Tack så mycket pappa!
/ Vardagsliv /

Sista valsen.


Varför ta allt så seriöst? På det senaste bröllopet jag var på för två veckor sen hade den översta av bröllopstårtorna som bjöds på, en egen version av brudpar som symboler.

Nu har jag packat det sista inför helgen, och nästan alla kläder som ska med till Leksand. På lördag är det dags att gå på ännu ett bröllop och det blir det tredje och sista i ordningen för min del den här sommaren. Shit jag är snart bröllopsexpert om jag ska fortsätta såhär. Räkna med att mitt bröllop kommer bli awesome haha!