/ Vardagsliv /

Torsdag;


Den 1a maj i år var jag i Stockholm. Grymt vacker solnedgång, eller hur?!

Hej!

Idag ska jag plocka fram alla mina sommarskor och kläder som legat gömda i ett förråd hela vintern, yey. En liten detalj är att jag måste packa ner vinterkläderna och skorna som ska förvaras i förrådet under sommaren. Det blir alltså ingen mer plats för nya kläder verkar det som.. Det bästa är väl att jag nu har en chans att rensa ut det jag inte vill ha längre och försöka sälja det på lördag när jag ska på loppis. Hur bra?!
Dags att sätta igång!

/ The Kalliga Style /

Mittwoch.


Måndagens klädval

Hallå!
Äntligen onsdag och bara tre dagar kvar (med idag räknat) tills fredag när jag ska ut och fira tre födelsedagar med ett helt gäng brudar! Självklart ska vi se Sex and the City 2 också. Det är ju lixom hela kvällens höjdpunkt, hehe. Uh vad jag har längat efter den filmen alltså.

Helgen som gått var spännande och jag är supernervös efter att ha gjort en del av en grej som kanske blir av lite senare i år. Jag hoppas det blir av, och då lovar jag att berätta vad det är men än törs jag inte säga något.. Jag körde närmare 90 mil med bilen i helgen kan väl tilläggas, så det känns som att jag har träsmak i röven fortfarande haha.

Nu ska jag klä på mig och dra iväg till jobbet, vi hörs ikväll!

/ Vardagsliv /

Hahaha, jag försökte locka på göken men ha...

img_3053 (MMS)

Hahaha, jag försökte locka på göken men han var inte helt vaken i huset. När jag drog i kotten så kom han ut. Fy så lättroad man kan vara. Jag är hos mormor och hälsar på den här helgen btw. Åker hemåt i eftermiddag!