/ Vardagsliv /

Cheesy


Jag var på vin- och ostprovning igår men glömde som vanligt fota, så ni får en bild på utsikten jag vaknade till imorse istället. Under dagen har jag sprungit på stan för att ragga skjortor och textilfärg. Kvällens textil-färgnings-projekt blev dock inte som jag hade tänkt mig så jag återkommer när jag vet vad jag ska göra med det..
/ Vardagsliv /

Vackert väder


Min dag har till största delen spenderats i Stadsparken med en tidning och utsikt mot Fyrisån. Trevligare tisdag får man leta efter. Och det är bäst att jag passar på att njuta innan lördag, för då börjar jag sommarjobba på allvar. Känner på mig att den här veckan kommer gå fort..
/ Vardagsliv /

Soldans runt midsommarkransen


Trots att vädret var sådär ursvenskt som alltid på midsommarafton så sjöng och dansade folk som galningar runt midsommarstången.
Midsommarhelgen i Värmland var fantastisk. Att få komma hem till familjen och äta silltårta och dricka nubbe är höjden av sommar. För att inte tala om jordgubbstårtorna och alla bullar.. Jag har ätit och druckit mig genom helgen med andra ord. Idag blir det andra bullar. En tur på stan och shopping av inredning till mitt lägenhets-projekt står på schemat.