/ Vardagsliv /

Dagens

Har: Haft teoretisk lektion i butikskommunikation hela dagen, sett en blixt på onaturligt nära håll och haft möte inför luciatåget min klass håller i den 13e december.
Ska: På företagarmässa i Falun imorgon, och efter den ta tåget hem till min goding i Sigtuna för att även få se & höra Oh, Harry sjunga på restaurang Spejaren.
Bästa: Intressant dag med massa inspiration!
Sämsta: Hallå regn, åska och plusgrader den 30 november?!?! Var är snön? Och att jag inte fick se min goding på hans födelsedag idag.

/ Kommunikatör/Dekoratör /

Andraklassigt


Kolla in min stolliga dekoklass! Pluspoäng till den som lyckas hitta mig på fotot. Knappt så jag känner igen mig själv..
Efter en heldag i skolan är jag helt slutkörd i huvudet. Och då har vi enbart haft teori idag, inget praktiskt arbete alls. Men hey, den här veckan är så kort så det gör absolut ingenting. Redan tisdag idag och på torsdag går tåget ner mot Sigtuna igen. Då spelar Oh, Harry på Spejaren, och det vill jag absolut inte missa. Hon är ju grym den där Harriet. Har lyssnat en del på Hellsongs, som var den grupp hon tidigare sjöng i, så det ska bli så kul att se henne sjunga solo.
/ Sofia tipsar /

ChloéNär jag kom hem från Vietnam för två veckor sen väntade en present som min fina pojkvän hade köpt till mig. Den här parfymflaskan från Chloé. Åh den doftar ljuvligt, tack min goding!