/ Vietnam /

Familjemoped


Fyra personer på en moppe. Spana in hur ungen sitter på en bambupall fastspänd runt mamman.
Barnstol a la Vietnam?

Jag har haft den kortaste dagen på länge. Tjoff sa det så var arbetsdagen över. Förutom när jag och Louise gick en trappa ner till bageriet bredvid jobbet och skulle dricka en kaffekopp efter lunchen förut. Lite snabbt var tanken. Det gick allt annat än snabbt. Synd att jag inte fotade för då hade ni förstått min frustration. Hur sjutton tänker man när man ställer fram en kopp med ett filter över som det droppar en kaffedroppe från var tredje sekund. Seegt.
Imorgon fyller Louise år så hon har beställt en tårta som vi ska hämta på förmiddagen och bjuda UMA-personalen på. I övrigt ska vi jobba hemifrån med diverse skoluppgifter under dagen. Det betyder att jag får sovmorgon till klockan 8 imorgon. Heaven!
/ Vietnam /

Seniorita


Impulsköpte en klänning på Saigon Square förut.
Det känns skönt att jag och Louise fick söndagseftermiddagen ledig idag. Blev en alldeles för tidig morgon och en intensiv förmiddag på UMA. Dagens fotografering gick fortare än beräknat så vi tog en lunch på The Sushi Bar och ett varv inne på Saigon Square (ett vietnamesiskt köpcentrum) efter jobbet. Jag fyndade en klänning som jag har glidit runt i här hemma under eftermiddagen.

Glöm inte att kika på bloggen för att se vad jag gör här i Vietnam! Klicka här för att komma till bloggen :)
/ Vardagsliv /

Photoshoot at UMA

Dagens fotografering på UMA. Idag plåtade vi de uppslagen som fokuserar på socialising och dining i katalogen. Till rekvisitan använde vi oss av fotomodeller som skulle symbolisera en vietnamesisk familj.