/ Vardagsliv /

Bästa helgen

 
Min helg i Leksand: Mjukglass med tuttifrutti-strössel. Vackraste utsikten på Åkerö. Oväntat besök på akutmottagningen i Mora. Firande med baileys hot shot här. Lunch med bästa utsikten här. Fick en fråga jag svarade JA på och skålade i champagne.
 
Det här har varit den sjukaste mest minnesvärda helgen jag har varit med om på länge. Även fast jag missade resningen av midsommarstången i Gropen och fick spendera nästan hela kvällen på akuten med en skadad vän i Mora så är jag lyckligast i världen ändå. Hela helgen har bjudit på lite av allt. Det bästa? Jag är numer FÄSTMÖ. Känn på den!
/ Mobilbloggat /

Räkmacka

Det bästa med att ha en ledig stund på sommaren är att kunna spendera den med ett glas rosé, god mat och människor jag tycker om. Perfect life!

/ Vardagsliv /

Dalafest

Givetvis - ett stopp på gårdscaféet för att frossa av frukostbuffén.

 

På tåget behövs underhållning. Imorse såg jag och boyfriend en av våra favoritserier när vi sörplade morgonkaffet.


Jag och Samuel har just anlänt till Leksand med tåget. Här ska midsommar firas i år. Och det blir första gången för mig. Beslutet att åka hit över midsommar togs ganska nyligen så det ska bli intressant att se om jag har packat rätt. I vilket fall som helst ska det bli spännande att frottera sig med dalkullor och dalmasar tillsammans med en drös midsommarkransar och grönklädda stänger. Nu kan sommarfesten börja!