/ Pictures /

Lappkast


thekalligastyle @ instagr.am

Igår åt jag lax till förrätt, goda ostar till efterrät och drack champagne för att fira in helgen. Idag äter jag gröt och ser det snöar ute. Omväxling förnöjer, eller?
/ Shopping /

Underbar lyx

Senaste tillskottet i garderoben är det här ljuvliga setet från Triumph. Helena Christensen har designat en kollektion för Triumph som är gorgeous rakt igenom om ni frågar mig. Hon är verkligen fantastiskt vacker som modell för den också. I'm in love. ♥

/ Sofia tipsar /

Volumöst


Äntligen kan jag tvätta håret och inte se ut som ett skatbo i frillan mer! Fick just ett paket med dessa godingar på posten. Jag älskar dom här produkterna från Joico. Senast köpte jag ett annat schampo för att jag inte hade tid att beställa mitt vanliga efter att jag kom hem från Vietnam i vintras. Alla produkterna i badrumshyllan var helt slut när jag kom hem till Sverige igen så det var bara till att snabbt nödlösa med Redkens Body Full, vilket jag tycker är helt ok men missen jag gjorde var att använda Tigi Catwalk Sleek Mystique balsam (som jag vann i en tävling i november) för mitt hår slickade sig som en blöt katt runt huvudet. Inget för mig alltså. Jag vill ha volyyym och inget friss. Summa summarum är att jag aldrig ska sluta med mitt älskade Joico. Dagens statement.

Om du behöver nya produkter till håret och fransarna så kan du bland annat köpa det hos Baressoshop. Det är därifrån jag köper mina hårvårdsprodukter. De har kanonsnabb leverans och bra service. Gillas skarpt. Man får även fri frakt under hela mars.