/ Mobilbloggat /

Little favourites

Med en heldag på jobbet igår unnade jag mig en liten shoppingrunda på lunchrasten. Några presenter samt lite inredning till hemmet blev det.

 

 

 

/ Mobilbloggat /

Härliga söndag

Hoppas ni har haft en fin helg peeps. Själv har jag jobbat både lördag och söndag. I fredags var jag ledig däremot. Då fick jag äntligen en kväll tillsammans med min fina vän Louise. Det var evigheter sedan vi fick tillfälle att umgås och bara prata med varandra om allt mellan himmel och jord. Vi satte oss på Tilltugg med ett varsitt glas cava rosé och ett gäng tapas-tallrikar. Kan verkligen rekommendera det stället om man som jag gillar tapas. Tusen tack för en trevlig kväll vännen! ❤

/ Vardagsliv /

Ljusare tider!

Hej på er fina ni! Herregud vad jag har varit frånvarande här. Igen. Ni är så söta som tittar in här varje dag fastän jag inte varit inloggad på en vecka.. Igen. ♡
 
Jag kan väl erkänna att mitt privatliv de senaste månaderna har varit lite kaos på grund av en massa nya upplevelser, flytt, jobb och annat i tillvaron, och även om jag gärna är personlig i bloggen så är jag inte gärna för privat och därför har jag heller inte haft någon vidare lust och tid att blogga vissa dagar. Hoppas ni förstår.
 
Jag har massor av fantastiska saker att se fram emot i år så nu är jag peppad på allt som komma skall. Jag ska börja med att få rutin på min träning igen. Det är en av de saker som gått i stäv när jag och fästmannen flyttade till nya lägenheten för två månader sedan. Jisses, fort går det!
 
Nu ska jag gå ut och ta en promenad i vårsolen. Jag önskar er en fortsatt fin torsdag!
 
 
Tulpanerna som blev kvar efter påsken fick en plats i fönstret för några veckor sedan.