/ Pictures /

Sedan sist @thekalligastyle

God kväll!
Idag har jag jobbat hemifrån och faktiskt fått gjort en del hushållssysslor också. Det är inte kul att vara hemma och se att det finns tusen saker att göra men inte "få" göra dem på arbetstid. Det kräver att man har disciplin. Och det är svårt att stå emot när det kliar i mina fingrar för att jag vill få undan flyttkartonger och annat som ligger framme och skräpar. Jag hann dessvärre inte måla något idag heller. Vi behöver testmåla två färger i vardagsrummet för att veta vilken färg vi ska ha där. Det får bli i helgen, för imorgon ska jag ner på stan och jobba.
 
Här är lite bilder från instagram som jag tagit den senaste tiden. Jag inte har fotat något med min vanliga kamera ännu, men den fick jag förresten tillbaka för två helger sedan så nu kan jag börja ta bilder med den igen :)
 
Jag förstår inte hur fort tiden går, för imorgon är det redan fredag och jag tyckte att det var måndag nyss! Nåja, vad är det man brukar säga - tiden går fort när man har roligt. Och det kan nog stämma, för det har varit roligt att flytta även om det har varit otroligt krävande och tungt emellanåt. Men det måste få ta sin tid, för vi vill ju bo in oss och känna att det är vårat hem. Och det kommer bli fantastiskt fint också. Inredning är ju förutom mitt utbildade yrke även mitt intresse, remember? ;)
 
 


1.Jag och fästmannen söndagsfikar med en gigantisk biskvi och chailatte 2.Att packa ur flyttkartonger som stått hos mamma och dammat är som att ta en tripp längs memory lane. Jag säger bara VHS 3.Vi var kattvakt åt fina Simpson under första inflyttningsveckan. fick mersmak för en egen kisse.. 4.På jobbet bjöds det på fika under alla hjärtans dag. Himmelskt gott. 5.Jag och hjärtat skålade i champagne och åt middag ute på Valentine's day. 6.Jag har suttit med ansiktet i studier av och till. Mest av den senaste tiden, men nu måste det bli mer till!