/ Mobilbloggat /

Going home

Hoppas ni alla har haft en härlig midsommarafton! Nu är jag snart hemma igen efter en vecka hos min familj i Värmland. Jag sitter på tåget mellan Stockholm och Uppsala i skrivande stund. Det blev inget festande för min del igår, men likaväl massor av mat och dryck i härligt sällskap av nära och kära. Dessvärre saknades både min lillebror och min fästman Samuel, som var tvungna att jobba. Vilket jag också ska göra imorgon, och det är därför jag åker hem idag. Det blir nog en lugn hemmakväll hos mig i afton med andra ord. Men det är inte att underskattas, jag längtar efter mysdressen och soffakos med en bra film.

 

Trevlig kväll fina!

 

/ Mobilbloggat /

Värmland i mitt hjärta

God torsdag på er! Jag är i Karlstad och hälsar på familjen den här veckan. Det blir så sällan vi träffas eftersom jag inte bor här längre, men det känns konstigt nog som att jag aldrig varit borta när jag väl är här. Midsommar ska firas tillsammans med nära och kära i Deje, och jag och pappa sitter faktiskt och planerar för morgondagens matbestyr just nu. Mitt uppdrag till middagen blir att laga en potatissallad på bland annat färskpotatis, kapris och vinegrett. Den är underbart god så jag delar gärna receptet med er i bloggen senare om ni vill prova att göra den själva.
Ha en underbar dag nu och njut av att vi har sommar, äntligen! Här är det mulet ute men likaväl skönt ändå.

Bilden är från en joggingtur hos mamma i början på veckan. Man blir alldeles lugn i själen av den vackra miljön där de bor.

/ Kommunikatör/Dekoratör /

Throwback tuesday

 
Jag tittade igenom mitt fotoalbum när jag synkade med dropbox nyss och fick se den här bilden. Det slog mig att det här fotot är taget för exakt ett år sedan, plus några dagar, på min examensdag i Leksand. Som för övrigt också var min födelsedag. Det blev verkligen dubbelt firande den dagen! Fantastiskt hur fort tiden går egentligen.
 
Idag känns det som evigheter sedan som jag bodde och pluggade uppe i Leksand. Det var två år av mycket plugg och slit, skratt, tårar och en massa minnesvärda händelser. Som förutom en examen till kommunikatör/dekoratör även gav mig min prins Samuel som jag är lyckligt förlovad och sambo med idag. Herregud vad jag har hunnit med saker, när jag tänker efter.. Men det är väl som man brukar säga - tiden går fort när man har roligt!