/ Vardagsliv /

Just nu.

Just nu sitter jag på tåget till Enköping. Jag har ett byte till där, sen blir det Uppsala. Förhoppningsvis. Tåget från Karlstad var bara försenat med 20 minuter.. Inget att klaga på med andra ord.
Jag har sjukt ont i nacken efter den här veckan, men gud så kul det har varit!
Jag har flyttat på hela L.O.G.G-avdelningen på herrsidan och bytt plats med accessoar-avdelningen. Puh. Jag får tyvärr inte visa några bilder från butiken, för H&M är väldigt strikta på den biten men den som har vägarna förbi kan alltid komma in och hälsa på mig så visar jag gärna vad jag har gjort.
/ Pictures /

Weekend.

Såhär glad är jag nu.
På fredag tar jag tåget till Uppsala för att hälsa på min kära vän Louise. Har saknat henne massor. Hon ska få visa mig runt Uppsala och de bästa caféerna, krogarna, pubarna, nattklubbarna, you name it.. Jag har inte varit i Uppsala sen gymnasiet och då höll jag mig mest bara på universitetet så det här ska bli kul!
Wish me luck! Om jag har otur så är det jag som står på perrongen i Karlstad på fredag med en biljett och lång näsa för att inte tåget kom..
/ Pictures /

Mums.

Mamma bjöd på semla igår. Mums!

Igår gjorde jag första dagen på min allra första praktik som dekoratör. Jag är på H&M i Karlstad och ska befinna mig där de närmaste fem veckorna. Det har bara gått två dagar hittills och jag har redan lärt mig massor så det här kommer bli riktigt bra känner jag!