/ Vardagsliv /

Som ett brev på posten

Det händer saker hemma hos mig och Samuel nu. Vi har nästan fått ett badrum färdigt(!) och nära på hela nedervåningen är under renovering. Det är så skönt att få se de gamla tapetlagren försvinna och bli övermålade i en modernare stil. 50-tals-tapeter har väl kanske sin charm men det passar inte riktigt in i min stil och smak. Nu blir det modernt ljust och fräscht, haha!

Jag och Samuel fick ett litet paket hem i postlådan idag och det innehöll en samling pusselbitar. Jag har en god aning om vad det handlar om men jag har inte hunnit att lägga pusslet än så jag vet inte helt och hållet vad det står på bitarna. Jag vet att en väldigt god vän till mig ska gifta sig nästa år och det här är nog den första hinten om det kommande bröllopet :)
/ Vardagsliv /

Week end

Helgen tog slut och en ny vecka tog start. Herregud vad fort den här helgen gick. Jag hann göra massor men det känns som att jag inte hann någonting. Det blev inget halloween-firande för min och Samuels del. Jag har sett många fina bakverk och otäcka utklädnader, så jag har fått min beskärda del i alla fall. Vi åker bort nästa helg och firar alla helgona-helgen hos min mormor. Det ser jag fram emot, för då ska jag få träffa mina släktingar som jag inte har sett på evigheter.
 
Jag var på massage i eftermiddags och nu är jag som ett litet kolli, så jag ville egentligen bara titta in och säga godnatt innan jag somnar. Jag vill också tipsa er om det här jättegoda alkoholfria äppelvinet som gjorde succé till våra hemgjorda räksmörgåsar i lördags.
 
 
Jag önskar er en fortsatt fin måndagskväll!
 
 
/ Inredning / Inspiration /

Pynt på ingång

Visst blir man lite sugen på att shoppa julsaker, eller är det bara jag? ;) Jag var i en av alla de fantastiska inredningsbutikerna här i kring, och även om det var närmare en månad sedan jag fotade dessa bilderna så fick jag julstämning och sug efter att börja pynta hemma. Snart snart!
 
 
Den fantastiska inredningsbutiken heter Valley Lifestyle och ligger i Leksand.
 

 
Update: Jag vet inte vad som har hänt men jag kan tyvärr inte ändra storlek och typsnitt på texten i inläggen.