/ Inspiration / Shopping /

Inspiration nyår

Imorgon är det nyårsafton och ett ypperligt tillfälle att klä upp sig lite mer än vanligt. Jag har redan införskaffat festblåsan för årets fest, men det här är några outfits jag gärna hade valt som alternativ till morgondagen. Det är kanske i senaste laget att beställa partyoutfiten idag eftersom den ska användas imorgon, men lite inspiration är ju aldrig fel ;)
 
 
 
På Boozt får du 5% rabatt på allt du handlar med koden boozttd. Det gäller även rea.
 
/ Vardagsliv /

Santa got sick

Jag har varit borta en stund igen.. Jag och Samuel drog igång projekt göra-iordning-inför-jul här hemma, och eftersom vi renoverar och gör om allt från golv till tak så har vi slitit som djur för att få nedervåningen duglig att vistas på tills vi skulle få gäster till julafton. Det är en hel del som har gått emot oss under vägens gång och med olyckor som krossade fönster, strömavbrott, trasiga dammsugare och en hel del annat kaos så har vi ändå lyckats ganska bra. Vi har gjort allt vi kunnat för att få julstämningen i hus, och hey det blev jul i år också! Men.. Tro det eller ej, jag blev sjuk på självaste julafton. Ohh, det var verkligen inte rätt tillfälle att bli dålig på. Vi hade huset fullt med familj och en massa god julmat och godis. Jag blev magsjuk på julaftonskvällen, och jag blev inte människa igen förrens i lördags. Så trist, jag förlorade juldagen och annandagen i ett nafs.
 
Nya tag, jag är frisk nu och imorgon ser jag fram emot att få klä upp mig till tänderna och äta hummer med goda vänner för att fira in det nya året. Hoppas er julhelg har varit fantastisk!
 
 
 

- @thekalligastyle -
/ Vardagsliv /

It's a white sunday

Vilken härlig söndag och andra advent jag har haft idag. Jag har en hel lista med saker jag ska få gjort undan innan jul men idag har jag tagit det mesta med ro. Man behöver det ibland, och idag var en sån dag. Jag tänkte bara gå ut för att hämta tidningen och kanske ta några spadtag med snöskyffeln men istället blev jag ståendes och pratade länge med grannen så jag nästan förfrös fingrarna. Ingen skottning blev det, men ack så trevligt att få hälsa på våra nya grannar och lära känna dem lite närmare. Att veta att man är omgiven av härliga människor gör ju att man känner sig lite mer hemma tycker jag ♡