/ Sofia tipsar /

I love...


Det var ett tag sedan jag skrev om skönhetstips.. Eller bloggade alls för den delen. En vecka går ju så fort! Jag tänkte i alla fall fortsätta att fylla på skönhet & tips-kategorin igen. Hoppas ni gillar, och kommentera gärna om ni vill ha tips på något speciellt!

Minns ni att jag tipsade om några prylar att önska sig till alla hjärtans dag?
Jag har en så fantastiskt fin pojkvän som var inne och såg mitt inlägg om presenterna och söt som han är så gav han mig så gulligt inslagna paket på alla hjärtans dag med nära på alla de prylarna (inte ysl-skorna, vilket är förståeligt) jag önskat mig. Hur som helst. En av produkterna på önskelistan var duschcremen från I love...-serien, och jag fick tillsammans med den även läppglansen på burk och scruben. Jag hade aldrig ens doftat på de produkterna innan jag fick dom men tycker att de ser så färgglada och goda ut att det bara måste vara bra.

Hur bra var dom då? Det är väl en smaksak naturligtvis, och jag kan tycka att det är lätt att det blir lite syntetiskt i smak och doft när man får betala lite mindre för en hudvårdsprodukt. Scruben går knappast att jämföra med en scrub som är köpt på skönhetssalong, men det är väl mer eller mindre självklart när den kostar under hundralappen. Sen är jag en sucker för läppglans på tub eller med pensel så jag har en tendens att glömma använda de där glansen på burk. Som sagt, det är en smaksak men jag blev hur som helst positivt överraskad av duschcremen som doftar underbart gott. Den fungerar även som badskum så om jag hade badkar så hade jag definitivt testat den i badet!

Mitt tips är att prova duschcremen om du bara vill testa en produkt i serien. Om du inte har några särskilda krav utan enbart vill prova något nytt, så finns det fler produkter och med andra dofter också, och det är klart prisvärt tycker jag. Kolla HÄR. Kom gärna med kommentarer och säg vad du tycker om du har provat!
/ På önskelistan /

Marni me.

Om 10 dagar är det premiär.

Det här är en av mina favoriter från The Marni at H&M Collection.

Har du någon favorit?

/ Mobilbloggat /

Gastronomi

Statusupodatering: Bio nyss, middag på Biztro nu. Sammanfattningen av kvällen blir fem + av fem möjliga.