/ Vardagsliv /

Min helg

Hörrni vad snabbt tiden går! Tidsoptimist som jag är så tror jag att jag ska hinna mer på en vecka än vad jag faktiskt gör. Fast visst kan jag säkert klämma in lite mer saker om jag ger mig tusan på det.. 
Den här helgen hann jag springa ett marathon, umgås med min man, jobba på huset och shoppa lite. Eller jag sprang inte ett helt marathon, för det hade jag inte tid med, haha. Jag hade eftermiddagen bokad med maken för att shoppa en del till min födelsedagspresent som jag ska få nästa lördag när jag fyller år. I'm so excited!
 

Vi åt hemmagjord chokladmousse med Baileys och Kahlua igår kväll. Det var ju för övrigt världens åskskur hos oss i Dalarna igår. Hur har ni haft det i resten av Sverige under helgen?
/ Vardagsliv /

Happy friday!

Godmorgon fredag!
Åh det är så mycket kul på gång nu så jag blir alldeles lyrisk. Om två veckor fyller jag år och jag kommer att få världens bästa födelsedagspresent *storflinar*. Kan knappt bärga mig tills ni får se!
Nu ska jag jobba i några timmar och sen hem och fixa lite fredags-snacks inför kvällen. 
Ha en fin dag alla! 

Bilden är från toppen på Granberget för någon vecka sedan. Såå härlig utsikt! Ungefär bakom mitt vänstra ben bor vi.
/ Renovering / Vardagsliv /

Att välja badrumsmöbler

Som ni kanske vet så renoverar jag och min man Samuel på vårat hus. Vi började för ca ett halvår sedan och vi har nu fått ett helt nytt badrum klart och är inne på renoveringen av nästa badrum. Eller duschrum som Samuel kallar det. Det kommer att finnas plats för dusch, tvättmaskin och en arbetsbänk. Och såklart toalett, handfat och ett par skåp till förvaring. Men kära nån vad det finns mycket att välja på. Jag har letat inspirationsbilder hela förmiddagen och först nu tror jag att det börjar likna något. Basfärgerna är vitt och grått så jag tror att det får bli någonting med ek för att få in lite natur. Kanske bänkskivan. Sen tyckte vi att det var en bright idé att köpa en ny tvättmaskin i svart när vi flyttade in, men nu vet jag inte hur den ska passa in riktigt..